020 - 627 14 69 info@de-rozengracht.nl

Onze diensten

Ruim 30 jaar ervaring! Stomen & Reparatie

Onze Service

Onze service bestaat uit klantvriendelijkheid en ervaring. Met meer dan 30 jaar weten wij elk kledingstuk te repareren, strijken, in te korten of te verlengen. Mocht u niet tevreden zijn na het stomen of repareren dan krijgt u een tweede beurt van ons gratis. Wij streven naar een goede klanten ervaring en een glimlach op uw gezicht. Samen met u, maken wij het mooiste van uw kleding.

Reparatie

Is uw kleding toe aan reparatie en of moet uw kleding ingekort worden? Dan kunnen wij u hier goed bij helpen. Wij repareren uw kleding met de hand en zorgen ervoor dat uw kleding er weer als nieuw uit ziet. Daarnaast korten wij ook broeken, pakken, jassen, traningspakken en andere soort kleding in. Ook korten wij leer en suede in, zodat passend worden. Heeft u Trenchcoat mouwen? Geen zorg! Wij regelen het. Dankzij onze ervaring kunnen wij inkorten vanaf de schouders en maken wij uw kleding passend en op maat.

Stomen

Onze stoomservice bestaat uit proffesionaliteit en ambacht. Wij stomen uw kleding met de hand en zorgen ervoor dat uw kleding er strak en fris uit ziet. U kunt denken aan trouwjurken, gala jurken, gala pakken, trouw pakken en ook dure jassen van verschillende dure merken. 

Strijkservice

Wilt u, uw pak laten strijken? Of u broek weer kaartst recht hebben? Dan zorgen wij daar voor! Samen met u kijken wij naar wat het beste voor u is en hoe wij dit met onze ervaring het beste op kunnen pakken. Met de juiste temperatuur weten wij elk stukje kreukel weg te werken en krijgt u, uw kledinstuk weer als nieuw terug.

Waarom gebruik maken van onze service?

 Snel Service

 Kwaliteit

 30 jaar ervaring

 Niet schoon? Tweede behandeling GRATIS

De rozengracht

Rozengracht 216

1016 NL, Amsterdam